Ingredienser
Baguette 50 % (hvetemel, vann, gjær, salt, sukker, rapsolje, vegetabilsk emulgator (E 472e, E 471), hvetegluten, melbehandlingsmiddel E 300, dekstrose (hvete), enzym), reker 24 % (reker* (Pandalus borealis), vann, salt, surhetsregulerende middel (E 331, E 330), konserveringsmiddel (E 211, E 202, E 330), stabilisator (E 415)), majones (rapsolje, vann, eggeplomme, sukker, eddik, sennepsfrø, stabilisator (E 412, E 415), salt, surhetsregulerende middel (E 296, E 330), konserveringsmiddel (E 202, E 211), fargestoff (E 160a), naturlig aroma, cayennepepper), salat, sitron. *Fanget i det Nordøstlige Atlanterhav.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.