Ingredienser
BAGUETTE 55 % (hvetemel, vann, sukker, gjær, iodisert salt, hvetegluten, antioksidant (askorbinsyre), melbehandlingsmiddel (L-cystein)), REKER 17 % (reker, vann, salt, surhetsregulerende midler (natriumsitrat, sitronsyre), konserveringsmidler (natriumbenzoat, kaliumsorbat, natriumacetat), EGG 17 % (kokte skrelte egg fra frittgående høns i lake (vann, salt, sukker, eddik, surhetsregulerende middel (sitronsyre)), MAJONES 9 % (vann, rapsolje, eddik, modifisert potetstivels, eggeplommepulver, sukker, salt, stabilisatorer (guarkjernemel, xantangummi), dekstrose, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre), fargestoff (betakaroten), pepperekstrakt), CRISPI SALAT 2 %.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.