Ingredienser
Baguette: (hvetemel, vann, sukker, gjær, hvetegluten, rapsolje, salt, emulgator (E472e, E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer. Dekor: Valmuefrø), Fyll: skinke (72 % Norsk svinekjøtt, vann, konserveringsmiddel (natriumnitritt), stabilisator (fosfat), surhetsregulerendemiddel (kaliumlaktat, kalium acetat), glukose, potetmel, antioksidant (natriumaskorbat)), gulost: (melk, salt, løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerendemiddel (E509), syrekultur), margarin: (rapsolje (57%), vann, fullherdet kokos og rapsolje, kokosolje, skummet melk, salt, emulgator (soyalecitin, mono og diglyserider av fettsyrer), fargestoff (betakaroten), aroma).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 5 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.