Ingredienser
hvetemel (47%), vann (11%), sukker (2,6%), gjær (2,1%), hvetegluten,
rapsolje, salt, emulgator (E472e,E471), enzymer, melbehandlingsmiddel
(E300), fullherdet raps, kokosfett
Fyll gulost:
Pasteurisert melk (13%), salt, vegetarisk løpe, surhetsregulerendemiddel
(E509), melkesyrekultur, konserveringsmiddel (E251)
Fyll skinke:
Norsk svinekjøtt (10%), vann (3,1%), potetstivelse , stabilisator
(E450,E451), konserveringsmiddel (E250), surhetsregulerende middel
(E325), surhetsregulerendemiddel (E262), dekstrose, antioksidant (E301)
Margarin:
Rapsolje, vann, fullherdet kokosolje, fullherdet raps, kokosolje,
skummetmelk, emulgator (E322 soyalecitin,E471), salt,
konserveringsmiddel (E202), surhetsregulerende middel (melkesyre),
Vitamin A og D, fargestoff (betakaroten), aromaProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 14 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.