Ingredienser
Julepølse og medisterkake i fløtesaus (37 %): 49 % saus (vann, 16 % fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré*, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær*, 2 % rød drue*)), salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder, hvitløk*), 27 % julepølse (61 % norsk svinekjøtt, vann, potetmel, salt, stabilisator (trifosfater), krydder, svinetarm), 24 % medisterkake (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, bestrålt krydder).
Poteter (26 %): poteter, salt.
Rødkål (19 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel).
Ribbe (18 %): til 100 g ribbe er det anvendt 142 g sideflesk av norsk svin, salt, pepper.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: bestrålt, bestrålt Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.