Ingredienser
Baguette 54 % (vann, hvetemel, fullkornshvetemel, hvetekli, havreflak, hvetegluten, emulgatorer (mono- og diacetylvinsyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer (rapsolje), lecitin (solsikke)), salt, rapsolje, maltet byggmel, linfrø, druesukker, stabilisator (guarkjernemel), hirsefrø, gjær, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), surdeigspulver av hvete), currydressing 22% (rapsolje, vann, syltede grønnsaker (agurk, eddik, løk, gulrot, kålrabi, sukker, modifisert maisstivelse, sennepsfrø), sukker, tørket eple, eggeplomme, curry (bokhornskløver, cayenne, fenikkel, gurkemeie, koriander, pepper, spiskummin), salt, eddik, sennepsfrø, løkpulver, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), antioksidant (sitronsyre), maltodextrin, stabilisatorer (guarkjernemel, xantangummi), aroma), kylling 20% (norsk kyllingfilet fra hå, vann, kyllinglakeblanding (druesukker, salt, aroma), surhetsregulerende midler (kaliumlaktat, kaliumacetat), krydderblanding (hvitløk, salt), stabilisator (di-/trifosfat), antioksidanter (askorbinsyre, natriumaskorbat)), paprika 2 %, crispisalat 2 %.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: tørket Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.