Ingredienser
Glutenfri pizzabunn: maisstivelse, potetstivelse, vegetabilske fiber(psyllium, potet, erter, linfrø, inulin), salt, mel av belgfrukt(erter), sukker, hirsemel, fortykningsmiddel: hydroksypropyl, metylcellulose, guarkjernemel, linfrømel, rismel, hevemiddel: natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat, naturlig aroma, dekstrose), olivenolje, natriumkarbonat, gjær. Pikant salami(Svinekjøtt, salt, krydder, dekstrose, sukrose, naturlig aroma, røykaroma, antioksidant(natriumaskorbat), konserveringsmiddel(natriumnitritt, kaliumnitrat), Pecorino Romano(Saue melk,salt, lammeløype, melkesyregjæring), Mozzarella(melk, løype, salt, melkesyregjæring), Tomatsaus(tomatpolpa, olivenolje, cayennepepper, salt, sukker, timian, basilikum, hvitløk). Oliven, vann, salt, eddik, rød løk.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
2
Minimalt prosessert
Enkle prosesser
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.