Ingredienser
Grønne oliven 25%: (grønne oliven 87%, rapsolje, krydder og urtekrydder, olivenolje, hvitløk, salt, balsamico, løk, antioksidant: askorbinsyre e300, konserveringsmiddel: sorbinsyre e200, natriumbenzoat e211, fargestoff: karamell (ammoniakk-sulfittprosess) e150d.) marinert ost 15%: (ost 57% (pasteurisert kumelk, salt, syrekultur, vegetabilsk løpe), rapsolje, olivenolje, sjalottløk, krydder og urtekrydder, antioksidant: askorbinsyre e300, konserveringsmiddel: sorbinsyre e200, natriumbenzoat e211.) fuet salami 17%: (svinekjøtt, svinefett, salt, krydder, laktose, druesukker, antioksidant: natriumaskorbat e301, konserveringsmiddel: natriumnitritt e250, kaliumnitrat e252, fargestoff: karminer e120. till 100g ferdig produkt er anvendt: 122g kjøttråvare.) ristede tomater 17%: (tomat 72%, rapsolje, krydder og urtekrydder, hvitløk, olivolje, salt, hvitvinseddik, antioksidant: askorbinsyre e300, konserveringsmiddel sorbinsyre e200, natriumbenzoat e211.) aioli 19%: (rapsolje, vann, hvitløk 5%, olivenolje, eggeplomme, salt, sukker, eddik, sennepsfrø, surhetsregulerende middel: sitronsyre e330, konserveringsmiddel: sorbinsyre e200, natriumbenzoat e211. maltodekstrin, stabilisator: guarkjernemel e412), aroma.) brødpinner 7%: (hvetemel, olivenolje, salt, gjær, maltet hvete, antioksidant: rosmarinekstrakt e392.)Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 19 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.