Ingredienser
Ingredienser 230 g vingeklubber: Til 100 g ferdigvare er anvendt: 107 g vingeklubber av kylling* med skinn, maltodekstrin, salt, paprika, løk, gurkemeie, koriander, fennikel, spisskummen, svart pepper, bukkehornkløver, kajennepepper, hvitløk, løpstikke, karve, chilipepper, aromaer, gjærekstrakt, fermentert dekstrose, druesukker, maltose, sukker, surhetsregulerende middel (E 330).
*Opprinnelse: Norge
Ingredienser 30 g Burbon glaze dip: Brunt sukker, løk, eplecidereddik (konserveringsmiddel (kaliumdisulfitt), soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), sitronskall, hvitløkspuré (hvitløk, salt, konserveringsmiddel (sitronsyre)), konsentrert sitronjuice, rapsolje, tabasco (eddik, rød chilipepper, salt), storfekraft (storfeekstrakt, salt), fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), aroma, cayennepepper.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: fermentert Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.