Ingredienser
Ingredienser 230 g vingeklubber: Til 100 g ferdigvare er anvendt: 107 g vingeklubber av kylling* med skinn, maltodekstrin, salt, paprika, løk, gurkemeie, koriander, fennikel, spisskummen, svart pepper, bukkehornkløver, kajennepepper, hvitløk, løpstikke, karve, chilipepper, aromaer, gjærekstrakt, fermentert dekstrose, druesukker, maltose, sukker, surhetsregulerende middel (E 330).
*Opprinnelse: Norge
Ingredienser 30 g Burbon glaze dip: Brunt sukker, løk, eplecidereddik (konserveringsmiddel (kaliumdisulfitt), soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), sitronskall, hvitløkspuré (hvitløk, salt, konserveringsmiddel (sitronsyre)), konsentrert sitronjuice, rapsolje, tabasco (eddik, rød chilipepper, salt), storfekraft (storfeekstrakt, salt), fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), aroma, cayennepepper.