Spekematskalker Vac
Ingredienser
Skalker av div. spekemat:storfe-/svine-/småfe- og/eller hestekjøtt(norsk opprinnelse),svinespekk, salt, dekstrose og startkultur. Kan inneholde i varierende mengde:potetmel, div. krydder, sennepsfrø og hvitløk. Tilsatt:konserveringsmiddel:natriumnitritt. Antioksidant:natriumaskorbat. Fargestoff:Karmin Krydderet er bestrålt
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 392 kcal |
Energi | 1639 kj |
Enumettet fett | 15 g |
Fett | 34 g |
Flerumettet fett | 4 g |
Karbohydrater | 1 g |
Kostfiber | 0.1 g |
Mettet fett | 12 g |
Protein | 20 g |
Salt | 4.6 g |
Sukkerarter | 0.9 g |