Ingredienser
vann, base (sammalt RUG, sammalt HVETE, helkorn HAVRE, linfrø, solsikkekjerner, HVETEmel, HVETEgluten, salt, sukker, maltet BYGG, surhetsregulerende middel (E330 og E262), emulgator (E472e og E471), rapsolje, farge (E150a), enzym og melbehandlingsmiddel (E300)), siktet HVETEMEL og melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), sammalt RUG, fullkornsmel av HVETE og melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), kli av HVETE, gjær, brødforbedrer (HVETEMEL, emulgator (E472e), enzymer, rapsolje og melbehandlingsmiddel (E300)), surdeig (RUGMEL, vann, modnet surdeigskultur, surhetsregulerende middel (eddiksyre)), raffinert rapsolje, natriumkloridProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 8 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.