Ingredienser
romkrem 49%: (FLØTE, vaniljekrem: (vann, sukker, modifisert potetstivelse, MYSEPULVER (MELK), kokosolje, fortykningsmiddel (E401), stabilisator (E516), antioksidant (E339), aroma, farge (E160a), konsistensmiddel (E450), romaroma (2%)), kakebunn 34 % (HVETEMEL, EGG, sukker, vann, hevemiddel (E450, E500, E341)), glasur 12%: (melis, vann, emulgator (E471, E475), naturlig appelsinaroma), dekor 5%: (MANDLER, sprøytegele: glukosesirup, vann, sukker, modifisert maisstivelse (E1442), konsistensmiddel (E440, E406, E407), surhetsregulerende middel (E330, E331), konserveringsmiddel (E202), farge (E161b, E160a), naturlig aroma (sitron).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 19 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.