Ingredienser
Ribbe(Svin sideflesk m/ben,vann,salt,fortykningsmidler(E451,E452,E450),antioksidanter(E301,E325),konserveringsmiddel(E262),krydderekstrakt,pepper),Saus(vann, maisstivelse,fløte( KJERNEMELK, fullherdet palmeolje, kokosolje, modifisert stivelse, emulgator (sukroseestere av vegetabilske fettsyrer, SOYALECITIN, mono- og diglycerider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (guarkjernemel, johannesbrødkjernemel), laktase, oksekraft(salt, kjøttekstrakt, maltodekstrin, vegetabilskfett, farge(sukkerkulør), løk, gurkemeie, gjærekstrakt, aroma, modifisert stivelse, sukker, creme fraiche( KREMFLØTE og MELKESYREKULTUR ),grønnsaksbuljong(salt,gjærekstrakt, aroma, gulrotekstrakt, syre (sitronsyre), farge (kurkumin, ammonisert karamell), krydder), salt, pepper),potet, rødkål(kål,vann,sukker,eddik,krydder),medisterkaker(Svinekjøtt(48%),storfekjøtt(20%),vann, MYSEPULVER, tapioca,salt,krydder,sukker,muskat).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 6 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.