Ingredienser
HVETEmel, tomatpuré 17,7 %, vann, mozzarellaost 10,8 % (pasteurisert MELK, salt, mikrobiell
løype, startkultur), kokt røkt skinke 8,3 % (svinekjøtt, vann, salt, dekstrose, urteekstrakter (rosmarin,
løpstikke); antioksidant: natriumaskorbat; stabilisatorer: di- og trifosfater; konserveringsmidler: natriumnitritt),
salt, ekstra virgin olivenolje, maltet HVETEmel, trehalose, gjær, solsikkeolje, tørket oregano, hvitløkspulver.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
2
Minimalt prosessert
Enkle prosesser
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: tørket Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.