Ostejulekalender 480g Tine

Ingredienser
Norvegia/Vellagret Norvegia@ INGREDIENSER: pasteurisert melk, syrekultur. salt, mikrobiell løpe og surhetsregulerende middel (kalsiumklorid). Jarlsberg@ INGREDIENSER: pasteurisert melk, syrekulturer, salt og mikrobiell løpe. TINE Julebrunost INGREDIENSER: myse, pasteurisert melk, pasteurisert fløte (48 g til 100 g ferdigvare). 9% sukker, kardemomme. TINE Nøkkel INGREDIENSER: pasteurisert melk, syrekultur, salt, krydder, mikrobiell løpe og surhetsregulerende middel (kalsiumklorid). TINE Norsk Alpeost INGREDIENSER: pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe og modningskultur TINE Østavind/Vellagret Østavind INGREDIENSER; pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe, surhetsregulerende middel TINE Norsk Edamer/Vellagret Edamer INGREDIENSER: pasteurisert melk, syrekultur. salt. mikrobiell løpe, surhetsregulerende middel (kalsiumklorid) og konserveringsmiddel (natriumnitrat). TINE Norsk Gräddost INGREDIENSER; pasteurisert melk og fløte, syrekultur, salt og mikrobiell Iøpe. TINE Ekte Hvit Geitost Ingredienser: pasteurisert geitemelk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe og modningskultur
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 365 kcal |
Energi | 1518 kj |
Fett | 28.5 g |
Karbohydrater | 0.25 g |
Mettet fett | 19 g |
Protein | 27 g |
Salt | 0.7 g |
Sukkerarter | 30 g |