Ingredienser
Norvegia/Vellagret Norvegia@ INGREDIENSER: pasteurisert melk, syrekultur. salt, mikrobiell løpe og surhetsregulerende middel (kalsiumklorid).
Jarlsberg@ INGREDIENSER: pasteurisert melk, syrekulturer, salt og mikrobiell løpe.
TINE Julebrunost INGREDIENSER: myse, pasteurisert melk, pasteurisert fløte (48 g til 100 g ferdigvare). 9% sukker, kardemomme.
TINE Nøkkel INGREDIENSER: pasteurisert melk, syrekultur, salt, krydder, mikrobiell løpe og surhetsregulerende middel (kalsiumklorid).
TINE Norsk Alpeost INGREDIENSER: pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe og modningskultur
TINE Østavind/Vellagret Østavind INGREDIENSER; pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe, surhetsregulerende middel
TINE Norsk Edamer/Vellagret Edamer INGREDIENSER: pasteurisert melk, syrekultur. salt. mikrobiell løpe, surhetsregulerende middel (kalsiumklorid) og konserveringsmiddel (natriumnitrat).
TINE Norsk Gräddost INGREDIENSER; pasteurisert melk og fløte, syrekultur, salt og mikrobiell Iøpe.
TINE Ekte Hvit Geitost Ingredienser: pasteurisert geitemelk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe og modningskulturProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
2
Minimalt prosessert
Enkle prosesser
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.