Ingredienser
Til 100 g ferdigvare er anvendt: 107 g vingeklubber av kylling* med skinn, maltodekstrin, salt, paprika, løk, gurkemeie, koriander, fennikel, spisskummen, svart pepper, bukkehornkløver, kajennepepper, hvitløk, løpstikke, karve, chilipepper, aromaer, gjærekstrakt, fermentert dekstrose, druesukker, maltose, sukker, surhetsregulerende middel (E 330). Ketchup 49% (tomatpuré, sukker, eddik, salt,
konserveringsmiddel (E 211, E 202), krydderekstrakt), majones 49% (rapsolje,
vann, eggeplomme, eddik, sukker, salt, konserveringsmiddel (E 202, E 211),surhetsregulerende middel (E 330), aroma, antioksidant (E 385), fargestoff (E160a)),
eplecider eddik (konserveringsmiddel (E 224)),
salt, pepper, konserveringsmiddel (E 202, E211)
Potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker.