Ingredienser
Til 100 g ferdigvare er anvendt: 107 g vingeklubber av kylling* med skinn, maltodekstrin, salt, paprika, løk, gurkemeie, koriander, fennikel, spisskummen, svart pepper, bukkehornkløver, kajennepepper, hvitløk, løpstikke, karve, chilipepper, aromaer, gjærekstrakt, fermentert dekstrose, druesukker, maltose, sukker, surhetsregulerende middel (E 330). Ketchup 49% (tomatpuré, sukker, eddik, salt,
konserveringsmiddel (E 211, E 202), krydderekstrakt), majones 49% (rapsolje,
vann, eggeplomme, eddik, sukker, salt, konserveringsmiddel (E 202, E 211),surhetsregulerende middel (E 330), aroma, antioksidant (E 385), fargestoff (E160a)),
eplecider eddik (konserveringsmiddel (E 224)),
salt, pepper, konserveringsmiddel (E 202, E211)
Potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 2 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: fermentert Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.