Ingredienser
Sukker, kakaomasse (Vest-Afrika), kakaosmør, glukosesirup, vegetabilske fettstoffer (solsikke, shea, sal), melkefett, kondensert melk (melk, sukker), helmelkpulver, fettredusert kakaopulver, fuktighetsbevarende middel (E 422), lakrissekstrakt 1,4%, mysepulver, vann, emulgator (E 322 solsikke), ammoniumklorid (salmiakk), fargestoff (E 153), aroma (bl.a. vanilje), salt. Kan inneholde spor av hvete, bygg, egg, mandler og hasselnøtter. Minst 49% kakaotørstoff i melkesjokoladen. Mørk sjokolade 56%, lakrisfyll 24%, sjokolade-ganache 20%.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
2
Minimalt prosessert
Enkle prosesser
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.