Ingredienser
Helmelk, sukker, fløte, vann, rismel (7,8 %), kakao, trehalose*, laktose og melkeproteiner, dehydrert glukosesirup, belgisk sjokolade (1,5 %) (kakao, sukker, kakaosmør, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljearoma), potetstivelse, eggehvitepulver, emulgator (E471), stabilisator (E410, E412), surhetsregulerende middel (E501, E524).
Alphonso mangopuré (29 %), vann, sukker, rismel (7,8 %), trehalose*, dekstrose, dehydrert glukosesirup, potetstivelse, sitronjuice, eggehvitepulver, stabilisator (E412, E415), hydrolysert erteprotein, gresskar- og eplekonsentrat. *Trehalose er en kilde til glukose.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 7 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.