Ingredienser
KRUMKAKER: Hvetemel, egg, sukker, klaret meierismør, rapsolje, fløte, melk, vaniljeessens, salt og kardemomme. BERLINERKRANSER Hvetemel, sukker, usaltet meierismør, margarin (rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, salt, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), farge (betakaroten), aroma) og eggeplomme. Emulgator: Soyalecitin. Perlesukker. BORDSTABELS Hvetemel, sukker, usaltet meierismør, margarin , (rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, salt, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), farge (betakaroten), aroma), egg, fløte og vanilje- essens. Emulgator: Soyalecitin. Mandler, melis og eggehvite. GORO Egg, hvetemel, sukker, klaret meierismør, rapsolje, potetmel, fløte, melk, konjakk, vaniljeessens, salt og kardemomme. SERINAKAKER Hvetemel, sukker, usaltet meierismør, margarin (rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, salt, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), farge (betakaroten), aroma), egg, bakepulver, rom-essens, vaniljeessens, soyalecitin. Hakkede mandler, perlesukkerProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
2
Minimalt prosessert
Enkle prosesser
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.