Ingredienser
OSTEFLUTE 66 % (hvetemel, durumhvete, surdeig (hvetemel, vann, surhetsregulerende midler (eddiksyre, melkesyre), margarin (rapsolje, fullherdet vegetabilsk fett (raps), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)), gjærsalt, bakehjelpemiddel (sukker, hvetemel, antiklumpemiddel (kalsiumkarbonat), emulgator (diacetylvinsyreestere), maltmel (hvete), antioksidant (askorbinsyre), enzymer (hvete)), melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), sukker, dekor: ost (melk), vann, kokosolje, melkeprotein, potetstivelse, salt, smeltesalt (natriumsitrat, trinatriumfosfat), surhetsregulerende midler (melkesyre, kalsiumklorid), mysepulver, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumnitrat), fargestoff (karotener), melkesyrekultur)), OST 17 % (pasteurisert melk, salt, vegetarisk løpe, konserveringsmiddel (natriumnitrat), surhetsregulerende middel (kalsiumklorid), melkesyrekultur), SKINKE 9 % (svinekjøtt, vann, stabilisator (di/trifosfat), surhetsregulerende midler (kaliumlaktat, kalium acetat), maltodekstrin, potetstivelse, svineprotein, salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt), antioksidant (natriumaskorbat)), DRESSING 8 % (rapsolje, sennep (vann, sennepsfrø, sukker, eddik, salt, cayennepepper), vann, løk, sukker, eggeplomme, eddik, salt, sitronsaft, stabilisatorer (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), dekstrose, pepper, pepperekstrakt).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.