Ingredienser
BAGUETTE 54 % (vann, hvetemel, fullkornshvetemel, hvetekli, havreflak, hvetegluten, emulgatorer (mono og diacetylvinsyreestere av mono og diglyserider av fettsyrer (rapsolje), lecitin (solsikke)), salt, rapsolje, maltet byggmel, linfrø, druesukker, stabilisator (guarkjernemel), hirsefrø, gjær, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), surdeigspulver av hvete), POTETSALAT 22% (poteter, majones (rapsolje, vann, eggeplomme, eddik, sukker, sennep (vann, sennepsfrø, sukker, eddik, salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), cayennepepper), salt, sitronsaft, stabilisatorer (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), dekstrose, pepper, pepperekstrakt), purre, agurk, agurklake, selleri, paprika, gressløk), ROASTBIFF 16% (storfe lårtunge, vann, krydderblanding (brent sukker, dekstrose, aroma, krydder), surhetsregulerende midler (kaliumlactat, kalium acetat), salt, stabilisator (di/trifosfat), antioksidant (natriumascorbat)), CRISPI SALAT 4 %, APERITIFFAGURK 4 % (riflekuttede, agurkskiver i lake av vann, sukker, eddik, salt, sennepsfrø, karvefrø, konserveringsmidler (natriumbenzoat, kaliumsorbat), surhetsregulerende middel (kalsiumklorid), fargestoff (riboflavin), naturlig aroma).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.