Lapskaus


Ingredienser
Potet, Gulrot, Kålrot, Løk, SULFITT, Pølseterninger 20%(storfekjøtt, småflesk, TØRRMELK,nitritsalt E250, fosfatE450/451, druesukker, antioksidanter E301, krydder), Kjøttandel pr 100 gram vare 14%, Brun Saus 30% (maltodextrin, modifisert stivelse, salt, aroma, hydrolisert vegetabilsk protein, sukker, rødvinsekstrakt, fargeekstrakt med SULFITT E150d, tomatpulver, gulrot juice pulver, druesukker, fortykningsmiddel E415, gjær ekstrakt og Antioksidant E306), Vann, Buljong (gjærekstrakt, maltodextrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt 1,5%, brent sukker, løk)
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 85 kcal |
Energi | 356 kj |
Fett | 3.5 g |
Karbohydrater | 9.8 g |
Kostfiber | 1.1 g |
Mettet fett | 0 g |
Protein | 3.1 g |
Salt | 1.3 g |
Sukkerarter | 2.8 g |