Ingredienser
Potet, Gulrot, Kålrot, Løk, SULFITT, Pølseterninger 20%(storfekjøtt, småflesk, TØRRMELK,nitritsalt E250, fosfatE450/451, druesukker, antioksidanter E301, krydder), Kjøttandel pr 100 gram vare 14%, Brun Saus 30% (maltodextrin, modifisert stivelse, salt, aroma, hydrolisert vegetabilsk protein, sukker, rødvinsekstrakt, fargeekstrakt med SULFITT E150d, tomatpulver, gulrot juice pulver, druesukker, fortykningsmiddel E415, gjær ekstrakt og Antioksidant E306), Vann, Buljong (gjærekstrakt, maltodextrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt 1,5%, brent sukker, løk)Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 6 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.