Ingredienser
Kjøttboller med vilt i fløtesaus (50 %): 54 % fløtesaus (helmelk, vann, sjalottløk*, eplejuice*, crème fraîche, norsk bacon (93 % røkt sideflesk av svin, vann, glukose, stabilisator (difosfater), antioksidant (natriumerytorbat)), modifisert maisstivelse, brunost, 2% fløtepulver, salt, aroma, grønnsaksekstrakter, dijonsennep (vann, sennepsfrø, eddik), farge (brunet sukker), bestrålt krydder, 46 % kjøttboller med vilt (38 % norsk elgkjøtt, 11 % norsk flesk, 9 % norsk svinekjøtt, potetmel, skummetmelkpulver, salt, løk, krydder, einebær, stabilisator (difosfater, trifosfater).
Rotmos (44 %): persillerot*, helmelk, potet, kremfløte, sellerirot *, gulrot*, kålrot*, løk*, crème fraîche, potetflakes, salt, bestrålt krydder.
Tyttebærsyltetøy (6 %): 60 % tyttebær*, sukker, vann, maltodekstrin, fortykningsmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre).
*Totalt 35 % grønnsaker.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: bestrålt, bestrålt Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.