Kanelsnegle 340g Hatting
Hatting Kanelsnegle er en klassiker innenfor dansk wienerbakst. Den består av 24 lag wienerdeig og er fylt med et herlig kanelfyll som er godt kjent hos den norske forbruker. Forvarm ovnen til 190 grader. Legg de frosne kanelsneglene i ovnen på bakepapir. Stek i 18 minutter. De bør spises innen 24 timer. Dekorer evt. med hvit eller mørk glasur.

Ingredienser
Hvedemel, vand, vegetabilske olier (palme, raps, kokos), sukker, pasteuriserede æg/egg, hvedegluten, gær/ gjær, sirup (roesukker, rørsukker, glukose), kanel, overfladebehandlingsmiddel (e953), salt, modificeret stivelse, abrikoskerner/aprikoskjerner, emulgator (e471), vallepulver/mysepulver (mælk), skummetmælkspulver, stabilisatorer (e404, e450(iii), e339(ii), e451(i)), hvedemaltmel, stivelse, geleringsmiddel (e406), melbehandlingsmiddel (e300, amylase, xylanase, transglutaminase), pasteuriseret æggehvidepulver/eggehvitepulver, surhedsregulerende middel (e330), aroma, mælkeprotein, farvestof (e160a(iii)), vitamin a.
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 449 kcal |
Energi | 1871 kj |
Fett | 29 g |
Karbohydrater | 40 g |
Mettet fett | 12 g |
Protein | 6.1 g |
Salt | 0.35 g |
Sukkerarter | 17 g |