Ingredienser
Svinekjøtt av skinke(norsk opprinnelse, kjøttinnhold totalt:96%),vann,salt,potetstivelse,dekstrose,potetfiber,sukker,rapsolje,honning(2,7%), sennep (0,6%) ,sukker,pepper,hvitvinseddik,chili og appelsin konsentrat. Tilsatt:konserveringsmiddel:natriumnitritt. Antioksidant:natriumerytorbat og askorbinsyre. Stabilisator:di-/trifosfat, protylenglykolalginat og guarkjernemel. Surhetsregulerende middel: sitronsyre. Farge: betakaroten.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
2
Minimalt prosessert
Enkle prosesser
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.