Ingredienser
Julepølsei fløtesaus (44 %): 55 % medisterpølse (61 % norsk kjøtt av svin, vann, potetmel, salt, stabilisator (trifosfater), krydder, svinetarm), 45 % fløtesaus (vann, fløte, hvetemel, tomatpuré *, rapsolje, modifisert maisstivelse, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder.
Poteter (32 %).
Rødkål (24 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel).
* Totalt 18 % grønnsaker.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: bestrålt Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.