Ingredienser
Bolognesesaus 73 %: hakket tomat 39% (tomat, tomatjuice, salt), vann, stekt kjøttdeig 12% (storfekjøtt, vann, salt, potetfiber, pepper), grønnsaksblanding (gulrot, sellerirot, purre), løk, tomatpuré, storfebuljong (naturlig aroma), modifisert stivelse, sukker, olivenolje extra virgin, urter, hvitløkspuré (hvitløk, salt, konserveringsmiddel; E330 og E 270), salt, konsentrert rødvin, rød chili, krydder. Ostesaus 20 %: Melk, ost 17% (mozarella, Norvegia, Gran Biraghi), vann, fløte, modifisert stivelse, salt, ostepulver (cheddarpulver, emulgator; E 339), konsentrert sitronjuice, krydder. Lasagneplater 7%: Durumhvete.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 1 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.