Ingredienser
vann, sammalt HVETE, base (solsikkekjerner, RUGFLAK, sammalt RUG, HVETEGLUTEN, linfrø, tørket surdeig av RUG, sammalt SPELT, HVETEMEL, potetflak, maltmel av BYGG, salt, HVETEKLI, emulgator (E471 (raps), antioksidant (E221 (SULFITT)).prosesshjelpemiddel i potetflak:stabilisator (E450), antioksidant (E304 og E300) og surhetsregulerende middel (E330). prosesshjelpemiddelene er ikke merkepliktig i ferdig brød), sammalt RUG, HVETEGLUTEN, siktet HVETEMEL og melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), gjær, brødforbedrer (HVETEMEL, emulgator (E472e), enzymer, rapsolje og melbehandlingsmiddel (E300)), kli av HVETE, natriumklorid, brødforbedrer (HVETEGLUTEN, HVETEMEL, sukker, emulgator (E472e og E471), rapsolje, enzymer og melbehandlingsmiddel (E300))Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 11 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: tørket Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.