Ingredienser
Svinekjøtt (78 %), vann, småflesk av svin, Salami (Storfekjøtt, svinekjøtt, spekk, salt, krydder (koriander, pepper), dekstrose (mais), hvitløk, startkultur, antioksidant (natriumaskorbat, rosmarinekstrakt), fargestoff (karmin) og konserveringsmiddel (natriumnitritt). Krydderet er bestrålt), dekstrose, krydder (muskat, paprika, chili, koriander og pepper), tomat (1,2 %), animalsk protein (svin), buljong (salt, gjærekstrakt, maltodekstrin, (mais), sukker, løk og løpstikke), stabilisator (trifosfat), vegetabilsk fiber (sitrus), og konserveringsmiddel (natriumnitritt). Importert fåretarmProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: bestrålt Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.