Ingredienser
Til 100 g ferdigvare er anvendt: 101 g lår av kylling* med skinn, salt, maltodekstrin, paprika, løk, gurkemeie, koriander, fennikel, spisskummen, svart pepper, bukkehornkløver, kajennepepper, hvitløk, løpstikke, karve, chilipepper, aromaer, gjærekstrakt, fermentert dekstrose, druesukker, maltose, sukker, surhetsregulerende midler (E 262, E 330), antioksidant (E 331), stabilisator (E 451i), fortykningsmiddel (E 407), persilleekstakt. *Opprinnelse: NorgeProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: fermentert Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.