Green Cuisine Vegetarlasagne 450 g


Ingredienser
Tomatsaus med erteprotein (47%): (Vann, tomat (13%), erteproteindeig (12%) ((vann, erteprotein (2%), rapsolje, løk, HAVREPROTEIN, kavring (HVETEMEL, gjær, salt), potetflak, HVETEGLUTEN, fortykningsmiddel (E461), salt, eplecidereddik, BYGGMALTEKSTRAKT, FULLKORNSHAVREMEL, ertefiber, gulrot og gulrotjuskonsentrat, krydder (bl.a. pepper, ingefær, muskat, gurkemeie), purre, pastinakk, krydderurter (bl.a. løpstikke), kål, hvitløk, antioksidant (rosmarin ekstrakt)), tomatpuré (4%), løk, SELLERI, gulrot, olivenolje, maisstivelse, hvitløk, salt, krydder og krydderurter (bl.a. paprika, cayenne) Bechamel saus (38%): (SKUMMETMELK, LETTMELK, solsikkeolje, HVETEMEL, maisstivelse, OST (MELK, salt, mikrobiell løpe, potetstivelse) (0,6%), salt, muskat, hvit pepper. Lasagne Plater (12%): (DURUMHVETE SEMULEGRYN, vann) OST 3%: (MELK, salt, mikrobiell løpe, potetstivelse)
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 116 kcal |
Energi | 489 kj |
Fett | 3.9 g |
Karbohydrater | 13.7 g |
Kostfiber | 1 g |
Mettet fett | 1 g |
Protein | 6.1 g |
Salt | 0.51 g |
Sukkerarter | 3.1 g |