Ingredienser
Tomatsaus med erteprotein (47%): (Vann, tomat (13%), erteproteindeig (12%) ((vann, erteprotein (2%), rapsolje, løk, HAVREPROTEIN, kavring (HVETEMEL, gjær, salt), potetflak, HVETEGLUTEN, fortykningsmiddel (E461), salt, eplecidereddik, BYGGMALTEKSTRAKT, FULLKORNSHAVREMEL, ertefiber, gulrot og gulrotjuskonsentrat, krydder (bl.a. pepper, ingefær, muskat, gurkemeie), purre, pastinakk, krydderurter (bl.a. løpstikke), kål, hvitløk, antioksidant (rosmarin ekstrakt)), tomatpuré (4%), løk, SELLERI, gulrot, olivenolje, maisstivelse, hvitløk, salt, krydder og krydderurter (bl.a. paprika, cayenne) Bechamel saus (38%): (SKUMMETMELK, LETTMELK, solsikkeolje, HVETEMEL, maisstivelse, OST (MELK, salt, mikrobiell løpe, potetstivelse) (0,6%), salt, muskat, hvit pepper. Lasagne Plater (12%): (DURUMHVETE SEMULEGRYN, vann) OST 3%: (MELK, salt, mikrobiell løpe, potetstivelse)Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Totalt: 1 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.