Ingredienser
Svinelever (32 %), vann, svin kjakeflesk (17 %), salami spekepølse (13 %) (Til 100 g ferdigvare er anvendt 137 g kjøttråvare av svin og storfe, salt, sukker, vegetabilsk fiber, krydder, hvitløk, startkultur. Krydder er bestrålt. Røkt med bøkeflis), potetstivelse, salt, løk, sukker, dekstrose, krydder, maltodekstrin, hydrolyserte proteiner (mais og raps), aroma, krydderekstrakt, stabilisator/emulgator E410, E412, E1422, stabilisator E450, E451, konserveringsmiddel E250, antioksidant E315.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 7 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: bestrålt Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.