Ingredienser
Brød: Hvetemel, vann, sukker, gjær, hvetegluten, rapsolje, salt, emulgator (E471, E472e), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer. Dekor: valmuefrø. Fyll: Skinke (72 % Norsk svinekjøtt, vann, konserveringsmiddel (natriumnitritt), stabilisator (fosfat), surhetsregulerendemiddel (kaliumlaktat, kalium acetat), glukose, potetmel, antioksidant (natriumaskorbat). Gulost: Melk, salt, løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerendemiddel (E509), syrekultur. Margarin: Rapsolje (57 %), vann, fullherdet kokos og rapsolje, kokosolje, skummet melk, salt, emulgator (soyalecitin, mono og diglyserider av fettsyrer), fargestoff (betakaroten), aroma.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 5 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.