Ingredienser
Bakevare (hvetemel, vann, smør, salt, gjær, solsikkeolje), ost 12.2% (vann, vegetabilsk fett, melkeprotein, ostemasse, smør, salt, surhetsregulerende middel: sitronsyre og e331), skinke 13.5% (svinekjøtt 82%, vann, salt, stivelse, dekstrose, antioksidant: e331 og e316, konserveringsmidler: e250), sauce 7% (majones 6% (solsikkefrø, vann, egg, stivelse, sitronsaft, vinedikk, salt, sukker, konserveringsmiddel: kaliumsorbat, surhetsregulerende midler: sitronsyre, sennep frø, stabilisator: guarkjernemel, aromaer, antioksidant: e385) og dijon saus 1% (vann, sennep frø, vinedikk, salt, antioksidant: e220), mozzarella ost 2.3% (melk, salt, løype, melkesyre gjæring), cheddar ost 2.3% (melk, melkesyre gjæring, e160b, løype, salt). inneholder følgendProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 7 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.