Ingredienser
Butter chicken (55 %): 27 % norsk kylling (til 100 g ferdig vare er det anvendt 103 g kylling lårkjøtt, antioksidant (natriumsitrater), vegetabilsk fiber, krydder (bl.a. paprika), modifisert potetstivelse, surhetsregulerende middel (natriumkarbonat), sukker, dekstrose, krydderekstrakt (paprika)), vann, 19 % butter chicken paste (tomater, solsikkeolje, ingefær, koriander, chilipulver, hvitløk, eddik, krydder, grønn chili), kremfløte, blomkål*, smør, salt, modifisert maisstivelse. Basmatiris (45 %): 99 % basmatiris, bestrålt krydder, salt.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: bestrålt Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.