Ingredienser
Fisk 52% (Kvitlaks 23 % (Argentina silus), Sei 18 % (Pollachus virens), hyse 11 % (Melanogrammus aeglefinus)), glutenfri makaroni 10 % (maismel, vann, salt), ost 6,3 % (pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe), vann, melk, potetstivelse, rapsolje, smelteost 4,9 % (hvitost, vann, melkeprotein, smeltesalt (E 452, E 331, E 339), melkefett, surhetsregulerende middel (E 326)), vegetabilsk fiber (potet, bambus, psyllium), surhetsregulerende middel (E 326), salt, løkgranulat, dekstrose (mais), konserveringsmiddel (E261), krydder (koriander, muskatblomme, løk, løpstikke, bukkehornkløver), hydrolysert vegetabilsk protein (mais, raps).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Totalt: 1 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.