Bulgur Fullkorn Økologisk 350g Helios
Helios Bulgur er enkel og rask mat å lage, og brukes som et alternativ til pasta, ris eller poteter. Fullkornsbulgur der hele kornet er bevart for maksimalt med næringsstoffer og fiber. Bulgur lages av durum hvetekorn som forkokes, tørkes og knuses. Bulgur er kjent som en av verdens eldste preparterte råvarer og er mye brukt i mat fra Midt-Østen. Bulgur passer også veldig godt i salater og kan brukes i stedet for mel i kjøttfarse eller i vegetariske retter. Bulgur kan gjerne kokes sammen med kraft eller buljong i stedet for vann for ekstra smak. Er økologisk

Ingredienser
Fullkornbulgur*
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 349 kcal |
Energi | 1474 kj |
Fett | 1.8 g |
Karbohydrater | 65 g |
Kostfiber | 12.5 g |
Mettet fett | 0.26 g |
Protein | 11.9 g |
Salt | 0.02 g |
Sukkerarter | 2.4 g |