Ingredienser
Hvetemel (38 %), vann (22 %), sammalt rug (16 %), gjær (4,3 %), hvetekli (3,8 %), sukker (2,9 %), hvetegluten, salt, havregryn (1,0 %), linfrø, hirsefrø, solsikkekjerner, boghvete, sesamfrø, emulgator (E472e, E471), rapsolje, herdet raps, kokosfett, enzymer, melbehandlingsmiddel (E300)). Skinke (16 %) (svinekjøtt (72 %),vann, konserveringsmiddel (natriumnitritt), stabilisator (fosfat), surhetsregulerende middel (kaliumlaktat, kalium acetat), glukose, potetmel, antioksidant (natriumaskorbat)). Gulost (16 %): (melk, salt, løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), syrekultur). Majones (4,3%):(vann, rapsolje, modifisert potetstivelse (E1422), eddik, sukker, eggeplommepulver, salt, stabilisator (E412, E415), krydderekstrakt (pepper, dekstrose), konserveringsmiddel (E202), aroma, maltodekstrin, fargestoff (E160a), surhetsregulerende middel (E330). Margarin (4,3 %) (rapolje (57 %), vann, fullherdet kokos- og rapsolje, kokosolje, skummet melk, salt, emulgator (soyalecitin, mono- og diglyserider av fettsyrer), fargestoff (betakaroten), aroma).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 11 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.