Ingredienser
Svinekjøtt * (74 %), vann, småflesk av svin*, bacon (13 %) (sideflesk av svin* uten ben og svor, vann, salt, dekstrose, stabilisator (trifosfat), antioksidant (natriumaskorbat) og konserverigsmiddel (natriumnitritt)),
ost (5 %) Jarlsberg (pasteurisert melk, syrekultur, salt, potetmel, mikrobiell løpe), Norvegia (pasteurisert melk, syrekultur, salt, potetmel, mikrobiell løpe og surhetsregulerende middel (kalsiumklorid)), dekstrose, krydder (muskat, paprika, chili, koriander og sort pepper), animalsk protein (svin), buljong (salt, gjærekstrakt, maltodekstrin, (mais), sukker, løk og løpstikke), stabilisator (trifosfat), vegetabilsk fiber (sitrus) og konserveringsmiddel (natriumnitritt). Importert fåretarmProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.