Ingredienser
Ferrero rocher:
melkesjokolade 30% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, skummetmelkpulver, konsentrert smør, emulgator: lecitiner (soya); vanillin), sukker, palmeolje, fettredusert kakao, hasselnøtter (28,5%), mysepulver, hvetemel, emulgator: lecitiner (soya), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), salt
raffaello:
tørket kokosnøtt 25,5%, vegetabilsk fett (palm, shea), sukker, mandler 8%, skummetmelkpulver, mysepulver, hvetemel, tapiokastivelse, emulgator: lecitiner (soya), aromaer, hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), salt
rondnoir:
sjokolade 40,5% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator: lecitiner (soya); vanillin), sukker, palmeolie, hvetemel, fettredusert kakao 5,5%, mysepulver, skummetmelkpulver, melkesjokolade (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, emulgator: lecitiner (soya); vanillin), hvetestivelse, solsikkeolie, kakaosmør, emulgator: lecitiner (soya), glasur (gummi arabicum), melkeproteiner, kakomasse bakepulver (natriumhydrogenkarbonat, ammoniumhydrogenkarbonat), salt, vanillinProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: tørket Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.