Kladdkaka Sjokolade glutenfri 400g Fria
Glutenfri kladdake som passer perfekt både til hverdag og til fest! Den er akkurat passe klebrig, og har en herlig duft av kakao og vanilje. Kladdkaken fryses ned direkte etter steking. På den måten holder den seg fersk i lengre tid. Kaken kan med fordel skjæres når den er fryst, om man ikke vil ta ut hele kaken fra fryseren. Både hel kladdkake og oppskårne biter, tiner raskt i romtemperatur. Fri for gluten-, laktose- og melkeprotein.

Ingredienser
Egg, sukker, brunt sukker, rapsolje, glutenfri hvetestivelse, fettredusert kakaopulver (6%), rismel, maltodekstrin (mais), salt, bakepulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), potetstivelse, maisstivelse, fortykningsmiddel (cellulosegummi, guarkjernemel, xantangummi), emulgeringsmiddel: lecitin (raps), mono og diglyserider fra fettsyrer (veg), psylliumfrøskall, aromaer
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 462 kcal |
Energi | 1824 kj |
Fett | 24.4 g |
Karbohydrater | 47.8 g |
Mettet fett | 2.9 g |
Protein | 5.1 g |
Salt | 0.9 g |
Sukkerarter | 41.8 g |