Kalkunbryst i Fløtesaus 500g Fjordland
Kalkun spises av mange i forbindelse med jul og nyttår. Vår variant inneholder kalkunbryst i en smakfull og fyldig fløtesaus. Som tilbehør får du rødkål og poteter. Dette er skikkelig festmat det tar lang tid å lage fra bunn av - men som nå enkelt kan spi
Ingredienser
Kalkunbryst i fløtesaus (44 %): 50 % norsk kalkunbryst, 50 % fløtesaus (vann, 19 % fløte, hvetemel, rapsolje, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). poteter (32 %): poteter, salt. rødkål (24 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel).
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 82 kcal |
Energi | 343 kj |
Fett | 2.3 g |
Karbohydrater | 8.3 g |
Kostfiber | 1.1 g |
Mettet fett | 1.2 g |
Protein | 6.3 g |
Salt | 0.56 g |
Sukkerarter | 3.3 g |